چه تعداد از کاربران روی تبلیغات گوگل کلیک می کنند؟

تبلیغات در گوگل

تبلیغات در گوگل یا گوگل ادز شبکه ای بالغ بر دو میلیون وب سایت را در برمی گیرد و 90 درصد مصرف کنندگان فضای مجازی را پوشش می دهد. بر این اساس تبلیغات در گوگل از اهمیت زیادی برخوردار هستند و ممکن است این سئوال مطرح شود که آیا می توان از این بازار چشم پوشید؟

گوگل، فضای تجارت آینده

آنچه از روند سال های اخیر فضای مجازی قابل دریافت است، خیز و سوق دائما صعودی این فضاست. استفاده از امکانات گوگل و فضای آن، به حدی بالا رفته است که می توان پیش بینی کرد هیچگاه این فضا تحت تاثیر فضاهای مشابه قرار نگیرد. به عبارتی می توان چنین عنوان کرد که حضور در این فضا، هر لحظه و هر روز لازم تر می شود.

میانگین کلیک تبلیغات فضای گوگل

گوگل در سال 2020، با 74.17 میلیون بار استفاده، پربازدیدترین دامنه فضای مجازی بوده است. 62 درصد کل موارد جستجو در آمریکا در گوگل انجام شده است. تبلیغات در گوگل یا گوگل ادز در حال حاضر بزرگ ترین تامین کننده تبلیغات جستجو محور در بازار فضای مجازی است و 96 درصد درآمد گوگل از تبلیغات به دست می آید. آمارها نشان می دهد که تبلیغ آنلاین می تواند آگاهی از یک برند (Brand awareness) را تا 80 درصد بالا ببرد.

تاثیر تبلیغات گوگل بر نرخ کلیک ارگانیک

این مساله قطعی است، اینکه نتایج جستجوی فضای گوگل ادز بر نتایج رتبه بندی ارگانیک تاثیر مستقیم ندارند. با این حال، برخی موارد تاثیر غیرمستقیم وجود دارند که گوگل امکان اعمال کنترل بر آنها را ندارد. مواردی که در ادامه به آن ها پرداخته می شود.

کلیک بر تبلیغات در گوگل

1. بالا بردن احتمال کلیک مطالب ارگانیک:

کاربرانی که یک آگهی تبلیغاتی را می بینند احتمالا در مواجهه با مطلبی ارگانیک از همان سایت روی آن کلیک می کنند. موارد بسیاری وجود داشته که سایتی بعد از اتمام زمان قراردهی آگهی خود در فضای تبلیغات در گوگل، بالا رفتن رتبه، بواسطه بالا رفتن تعداد کاربران ورودی یا CTR را تجربه کرده است.

2. افتادن بر سر زبان ها:

تبلیغات پولی در گوگل می تواند به افزایش لینک، منشن، به اشتراک گذاری و غیره منتهی شود که مجموع این موارد می تواند باعث ارتقا رتبه ارگانیک شود.
اگر شخصی با کلیک روی آگهی پولی شما وارد سایت شود و مطلبی را مفید ببیند و آن را به انحا مختلف به اشتراک بگذارد، این کار به معنای بالا رفتن اعتبار سایت شما نزد گوگل می شود.

مقایسه تعداد کلیک های تبلیغات صفحه اول و صفحه دوم

در تحقیقی که با استفاده از میلیاردها جستجو در فضای گوگل انجام شده نشان داد که 28.5 درصد کاربران بر روی تبلیغ اولی که بالا می آید کلیک می کنند.
این آمار نشان داد که موارد دوم و سومی که در جستجوها بالا می آیند به ترتیب 15 و 11 درصد نرخ کلیک را به خود اختصاص می دهند. موارد بعدی آگهی در صفحه اول هم به طور میانگین 2.5 درصد از کلیک ها را به خود اختصاص می دهند.
در مورد صفحه دوم جستجو نیز مشخص شد که در بیشتر موارد، افراد به صفحه دوم مراجعه ای ندارند. به این ترتیب تفاوت صفحه اول و صفحه دوم کاملا مشخص است.

چه مواردی باعث می شود کاربران روی تبلیغات کلیک کنند؟

صرف هزینه بالا برای رسیدن به رتبه ای مناسب در گوگل ادز کفایت نمی کند. برای اینکه تبلیغ شما در این فضا با هزینه ای متناسب به رویت کاربران برسد باید مواردی را رعایت کنید.

1. کلمات کلیدی:

استفاده از کلمات کلیدی، نه فقط شما را به کاربران مورد نظرتان می رساند، بلکه می تواند در هزینه نهایی تبلیغات در گوگل شما نیز تاثیرگذار باشد. احتمالا برای رسیدن به کلمات کلیدی مناسب نیاز به استفاده از افراد متخصص و موسسات حرفه ای خواهید داشت.

2. هدفگذاری:

باید ابتدا جامعه هدف خود را مشخص کنید. ابتدا باید بدانید که آیا، تبلیغ شما باید در یک فضای جغرافیایی خاص قرار است دیده شود یا نه؟ مثلا مناطق نزدیک به دفتر کار یا شرکت شما.

تعداد کلیک های تبلیغات در گوگل
بعد از آن، باید مشخص کنید که آگهی شما روی کدام دستگاه (رایانه، موبایل یا تبلت) نمایش داده شود. اگر صفحه فرود شما برای کاربران موبایلی بهینه نشده، باید آن ها را از جستجوها کنار بگذارید.

3. متن تبلیغ:

متن تبلیغات در گوگل بسیار اهمیت دارد. گفتیم که استفاده از کلمات کلیدی مناسب باعث ارتقا رتبه شما می شود، اما متن آگهی است که در نهایت کاربر را ترغیب به کلیک روی آگهی می کند. متن تبلیغی به همراه کلمات کلیدی مناسب تاثیری مستقیم بر نرخ کلیک ورودی شما دارد.

4. صفحه فرود:

تمام مواردی که تا به اینجا ارائه شد، در صورت وجود یک صفحه فرود نامناسب از دست می رود. نکاتی که در مورد صفحه فرود باید در نظر بگیرید این موارد را شامل می شود:
سادگی: از شلوغی بی مورد صفحه اول اجتناب کنید. اگر صفحه فرود شما، صفحه ای غیر از صفحه اول است، حتما توجه داشته باشید که صفحه مورد بحث با آگهی ارائه شده همخوانی داشته باشد.
مثلا اگر آگهی برای فروش یک کفش قرار داده اید، کاربر انتظار دارد که با کلیک روی آگهی وارد صفحه همان محصول شود. اگر در این موارد، کاربر با کلیک وارد صفحه ای غیرمرتبط شود به احتمال زیاد راه خروج از سایت را در پیش می گیرد.
از شماره تلفن استفاده کنید: این کار نه تنها باعث ایجاد اعتماد دتلر کاربر می شود، بلکه امکان تماس را هم بالا می برد.
از زبان فعال استفاده کنید: یعنی از کاربر بخواهید که چیزی را انجام دهید. مثلا” همین حالا تماس بگیرید”، “فرم را پر کنید”، “از این محصولات دیدن کنید”، و دیگر مواردی از این دست.

چرا برخی از کاربران روی تبلیغ کلیک نمی کنند؟

غیر از موارد مورد اشاره، که میزان دیده شدن و نرخ کلیک را تحت تاثیر قرار می دهند، اگر همچنان میزان کلیک ورودی شما پائین است پس باید به دنبال دیگر عوامل تاثیرگذار باشید. یکی از این موارد، متناسب سازی آگهی با کاربران هدف است.
یکی از ابزارهایی که در این راه به شما می تواند کمک کند، استفاده از “افزونه ها” می باشد. بواسطه افزونه ها می توانید میزان کلیک ورودی را بالا ببرید. البته تعداد افزونه ها بالاست و در انتخاب آنها، باید به نوع آگهی و جامعه هدف مورد نظر بسیار دقت داشته باشید.

دسترسی به محتوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *