تبلیغات داینامیک گوگل ادز چیست؟

تبلیغات داینامیک گوگل ادز

تبلیغات داینامیک گوگل ادز، ساده ترین راه برای یافتن مشتریانی است که دقیقاً آنچه ارائه می دهید در Google ads جستجو می کنند. تبلیغات جستجوی پویا از محتوای وب سایت شما برای هدف قرار دادن تبلیغات شما استفاده می کند و می تواند به پر کردن شکاف کلمات کلیدی کمپین های تبلیغاتی تان کمک کند.

هدلاین های تبلیغات جستجوی پویا و صفحات فرود نیز با استفاده از محتوای وب سایت شما تولید می شوند که تبلیغات شما را مرتبط نگه می دارد و در وقت شما صرفه جویی می کند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک توضیح خلاقانه به آن اضافه کنید.

پیشنهاد نویسنده : مزایای استفاده از گوگل ادز

بدون تبلیغات داینامیک، حتی حساب‌های گوگل ادز که به خوبی مدیریت می‌شوند و دارای کلمات کلیدی زیادی هستند، ممکن است جستجوهای مرتبط را از دست بدهند، در تبلیغ محصولات جدید تاخیر داشته باصند یا با آنچه واقعاً در وب‌سایت‌ شان موجود است، هماهنگ نباشند.

این مقاله توضیح می‌دهد که تبلیغات داینامیک گوگل چگونه کار می‌کنند و چقدر ممکن است برای شما مفید باشند.

تبلیغات داینامیک گوگل ادز،چگونه عمل می کند؟

وقتی شخصی در گوگل با عباراتی که نزدیک به عناوین و عبارات پرکاربرد در وب سایت شما است، جستجو می کند، Google Ads از این عناوین و عبارات برای انتخاب یک صفحه فرود از وب سایت شما و ایجاد یک عنوان واضح و مرتبط برای تبلیغ شما استفاده می کند.

به عنوان مثال، شما صاحب یک هتل زنجیره ای بین المللی هستید. شخصی که در گوگل “هتل لوکس کیش” را جستجو می کند، تبلیغ شما را با عنوان “هتل لوکس – کیش” می بیند، روی تبلیغ شما کلیک می کند و سپس در صفحه سایت شما قرار می گیرد که به معرفی مکان های لوکس شما در کیش اختصاص دارد.

استفاده از تبلیغات داینامیک گوگل ادز

به این ترتیب، Dynamic Search Ads می تواند به سرعت مشتریان بالقوه را به آنچه انتظار دارند در سایت شما ببینند، هدایت کند.

البته شما مسئول محتوایی هستید که در تبلیغ شما ظاهر می شود، بنابراین هنگام انتخاب صفحات فرود مورد نظر، این مسئله را در نظر داشته باشید که مهم ترین محتوایی که برای تولید عنوان تبلیغات شما استفاده می شود، عنوان HTML صفحه شما است.

روش هدف گذاری تبلیغات داینامیک گوگل چگونه است؟

تبلیغات جستجوی پویا از محتوای صفحات فرود در وب سایت شما برای هدف قرار دادن تبلیغات تان در جستجوها استفاده می کند. می‌توانید از میان گزینه‌های هدف‌ گذاری مختلف، مشخص کنید که از کدام صفحات فرود برای Dynamic Search Ads استفاده ‌شود. می‌توانید گروه‌هایی از نشانی‌های وب را با اهداف مختلف مانند URL_Contains یا Categories مشخص کنید، یا URLهای خاصی را با URL_Equals یا فیدهای صفحه هدف قرار دهید.

بیایید جزئیات بیشتری را در این خصوص مطرح کنیم:

هدف گذاری با URL_Equals

URL_Equals ، آدرس صفحات مجزای وب سایت شما را هدف قرار می دهد. برای مثال، اگر در تبلیغات داینامیک گوگل ادز، تازه کار هستید و می خواهید آن را تست کنید، می توانید یک URL_Equals برای صفحه اصلی وب سایت خود ایجاد کنید.

هدف گذاری با URL_Contains

این نوع هدف گذاری، URL صفحات حاوی محتوای خاصی را هدف قرار می دهد.

هدف گذاری با Categories

در این حالت، مجموعه‌هایی از صفحات فرود توسط Google Ads از وب‌سایت شما، بر اساس موضوع مرتب می شوند و شما تصمیم می گیرید که کدام مجموعه از صفحات را هدف قرار دهید، چگونه صفحات مشابه را گروه بندی کنید، و جزئیات را تنظیم کنید.

اگر می‌خواهید به سرعت از تبلیغات داینامیک گوگل استفاده کنید، دسته « Landing pages from your standard ad groups» تمام صفحات وب سایت تان را که در حال حاضر در حساب خود، تبلیغاتی روی آنها اجرا کرده باشید، هدف قرار می‌دهد.

پیشنهاد نویسنده : راهنمای اتصال اکانت گوگل ادز به سرچ کنسول

این روش، افزایش ترافیک در صفحاتی که قبلاً به عنوان صفحه فرود در گروه‌ها و کمپین‌های تبلیغاتی استفاده کرده اید را آسان می‌کند. دسته‌هایی مانند « Landing pages from your standard ad groups» فقط برای دامنه‌هایی در دسترس هستند که Google Ads توانسته آنها را دسته بندی کند.

هدف گذاری با Page feed

در این روش می توانید یک اسپریدشیت از URL ها را برای متمرکز کردن هدف گذاری و کنترل آن، آپلود کنید. سپس می توانید کل فید یا قسمت هایی از آن را هدف قرار دهید. به عنوان مثال، می‌توانید صفحات مربوط به «محصولات دارای نظرات 4 ستاره» یا «هتل‌های دارای استخر» را برچسب‌گذاری کنید و نشانی‌های وب را فقط با آن برچسب‌ها هدف قرار دهید.

هدلاین ها چه تاثیری در تبلیغات داینامیک گوگل ادز دارند؟

هدلاین های Dynamic Search Ads عناوینی هستند که به صورت پویا تولید می شوند که جستجوهای مرتبط را بر اساس جستجوی کاربر و متنی که بیشترین ارتباط را با صفحه فرود یا دامنه شما دارد، هدف قرار می دهند.

وقتی صفحه، دامنه، وب‌سایت یا فید محصول خود را ارسال می‌کنید، فناوری Google web crawling متنی را پیدا می‌کند که می‌تواند برای هدلاین های مرتبط با محتوای صفحه استفاده شود، که در نهایت می‌تواند جستجوهای بیشتری را به صفحه شما هدایت کند.

البته، متن گرفته شده از وب‌سایت شما ممکن است برای جلوگیری از نقض خط‌مشی‌های ادیتوریال گوگل، تغییرات جزئی داشته باشد (مانند تغییر حروف بزرگ یا حذف نویسه‌های پشتیبانی‌نشده)، و نمی توان دقیقا مشخص کرد که کدام عنوان در تبلیغ نمایش داده می شود، زیرا ممکن است تغییراتی برای نمایش بهتر عنوان براساس موضوع جستجو، محتوای صفحه و خط‌مشی‌ یکپارچگی تبلیغات گوگل روی آن انجام گیرد.

اهمیت تبلیغات داینامیک گوگل ادز

برای افزایش اثربخشی هدلاین های تبلیغات داینامیک، توصیه می کنیم در هدلاین ها و عناوین وب سایت خود، قوانین خط مشی ویرایش خلاق استاندارد گوگل را دنبال کنید، دعوت به اقدام منحصر به فردی داشته باشید و عناوین و هدلاین های وب سایت خود را به 60 یا 90 کاراکتر محدود کنید.

چه زمانی از تبلیغات داینامبک استفاده نکنید؟

اگر محتوای وب سایت شما به سرعت تغییر می کند – به عنوان مثال، با معاملات روزانه، استفاده از روش تبلیغات داینامیک گوگل ادز توصیه نمی شود.

تبلیغات جستجوی پویا برای وب سایت هایی که عناوین صفحه HTML و محتوای آنها واضح نوشته شده، بهترین کارایی را دارند. از محتوای صفحه برای تولید هدلاین ها استفاده می‌شود و مشخص می شود که کدام جستجو با محتوای صفحه شما مطابقت دارند.

تبلیغات داینامیک گوگل ادز در صفحاتی که به خوبی بهینه شده اند، تا گوگل بتواند مضامین و اصطلاحات صفحه وب را شناسایی کند، عملکرد ایده الی دارند. اما در سایت‌هایی که عمدتاً حاوی محتوای ویدئویی یا تصاویر Flash هستند، یا سایت‌هایی که برای دسترسی به محتوای سایت، کاربران نیاز به ورود به سیستم دارند، چندان عملکرد رضایت بخشی ندارد.

بنابراین، بهتر است قبل از استفاده از تبلیغات داینامیک، حتماً خط‌ مشی‌های Google Ads را مرور کنید تا مطمئن شوید تبلیغات شما با قوانین قابل اجرای آنها مطابقت دارد.

دسترسی به محتوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *