ترندهای بازاریابی D2C در سال ۲۰۲۲ چیست؟

بازاریابی D2C

بازاریابی D2C آینده روشنی دارد. برندهای بزرگی مانند نایک، آدیداس، سامسونگ، اپل و بسیاری دیگر در چند سال گذشته کارهای فوق العاده ای در پر کردن شکاف بین برند و مصرف کننده انجام داده اند. البته ناگفته نماند که همه گیری ویروس کوید موجب رشد تجارت الکترونیک و رسانه های اجتماعی به دستاوردهای جدید شد که در نتیجه D2C را تسریع کرد.

اما ترندهای خاص بازاریابی D2C در سال ۲۰۲۲ چیست؟ با تحقیقاتی که انجام دادیم و براساس تخصص خودمان، به 5 ترند اصلی برای سال 2022 رسیدیم که در ادامه با شما به اشتراک می گداریم.

1. ترند بازاریابی اومنی چنل D2C

اومنی چنل D2C در حال حاضر در اطراف ما وجود دارد که به مفهوم بازاریابی و سپس تحویل کالا و خدمات به مصرف کنندگان بدون توجه به مکانی است که آنها حضور دارند. به عنوان یک کسب و کار، استراتژی شما باید بررسی کند که مشتریان شما کجا هستند و ممکن است از چه مکانی تصمیم به خرید خدمات و محصولات شما بگیرند.

بیشتر بخوانید: گوگل ترندز چیست و چه کاربردی دارد؟

مشتریان امروزی دائماً در حال حرکت هستند و به صورت آنلاین، محصولات یا خدمات مورد نظرشان را مرور کرده و محصولات را از فروشگاه های آنلاین می‌خرند. بنابراین، اومنی کانال مارکتینگ واقعیتی است که دیگر نمی‌توانیم آن را نادیده بگیریم. این استراتژی، ارتباط یکپارچه ای بین کانال‌های آنلاین و آفلاین ایجاد می‌کند تا تجربه مشتریان را از خرید، صرفنظر از نحوه تعاملشان با کسب و کار شما، بهبود بخشد.

بر اساس گزارش Aberdeen Group Inc، سازمان‌هایی که بازاریابی D2C اومنی کانال فعالی دارند، 89 درصد از مشتریان خود را حفظ می‌کنند، در حالی که شرکت‌هایی با مشارکت ضعیف‌تر، تنها 33 درصد از مشتریان خود را حفظ می‌کنند.

فروشگاه های کوچک، با استراتژی omnichannel، نیازهای مشتریان جدیدشان را به سادگی براورده می کنند و در عین حال مطمئن می شوند که تا حد امکان از سرمایه گذاری که برای بازاریابی خود کرده اند، سود می برند.

2.ترند بازاریابی پورتال D2C

برند هایی که ترند پورتال D2C را پیش گرفته اند، اطلاعات و داده های بیشتری در مورد تعامل مشتریان، به آنها می دهند. این تعامل مستقیم با مشتری از ابتدا تا انتها به شرکت اجازه می دهد تا تمام داده های عملیاتی و اطلاعات مربوط به مصرف کننده را جمع آوری کند تا مشتریان اطلاعات بیشتری در مورد تعامل خود با برندها در آینده داشته باشند.

ترندهای بازاریابی D2C

پلتفرم هایی که به مشتریان در مورد تعامل با نام تجاری، از طریق بازاریابی پرتال D2C بینش بیشتری ارائه می دهند، می توانند وفاداری ایجاد کرده و همچنین با مشتریان در سطوح احساسی و اجتماعی ارتباط بهتری برقرار کنند.

یک نمونه از ترند بازاریابی پورتال D2C ، زمانی است که می خواهید یک برنامه را دانلود کنید و تمام اطلاعات و مجوزهای لازم، قبل از نصب به شما به عنوان مشتری ارائه می شود. کامل بودن این اطلاعات نشان می دهد که آن برند، درک درستی از پروفایل و رفتار مشتری داشته و توانسته با ارائه نیازمندی های او، تجربه خرید بهتری برایش فراهم کند.

یک شرکت باید تمام اطلاعات حیاتی مورد نیاز مشتری را به اشتراک بگذارد و مطمئن شود که حضور آنلاین آنها در همه دستگاه ها و صفحه نمایش های هوشمند با انتظارات مشتری سازگار است. مدل بازاریابی پورتال D2C شما باید جذاب باشد و اشتراک گذاری و همچنین دریافت اطلاعات تا حد امکان آسان باشد.

ارائه تمام اطلاعات لازم در کلیه کانال های D2C بسیار مهم است، بنابراین مهم نیست مشتری شما از چه کانالی اقدام به خرید می کند. آنها باید از هر جایی و از هر سیستمی به هر چیزی که نیاز دارند، دسترسی داشته باشند. این استراتژی به دلیل سهولت، مفید بودن و توجه به جزئیاتی که مشتری از این سطح از بازاریابی دریافت می کند، منجر به بهبود تجربه مشتری می شود.

در نهایت، اجازه دادن به مشتریان برای دسترسی به اطلاعات و داده‌های خود، آنها را قادر می‌سازد تا اولویت ها و ارجحیت های خود را به اطلال برند برسانند و برند نیز می تواند با توجه به این اطلاعات، تجربه خرید مشتری را سفارشی‌تر ارائه دهد.

3.ترند تجربیات D2C شخصی سازی شده

طبق گفته Instapage، “74٪ از مشتریان نسبت به محتوای وب سایتی که شخصی سازی نشده، احساس ناامیدی می کنند”.

شخصی سازی در تمام جنبه ها از قیمت گذاری گرفته تا سفارشی سازی محصول، به عنوان وجه تمایز کسب و کارهای جدید شناخته می شود.

ترندهای جدید تجربیات D2C شخصی سازی شده شامل خوشامدگویی به مشتریان با نام کوچک آنها، ایجاد مشوق هایی که متناسب با علایق خاص آنها باشد و پیشنهادهای ویژه و تخفیفات مخصوص مشتریان وفادار می شود. طبق گفته Epsilon، 80٪ از مصرف کنندگان به احتمال زیاد از شرکتی خرید می کنند که یک تجربه سفارشی به آنها ارائه می دهد.

پیشنهاد نویسنده: آشنایی با گوگل ترند و همه چیز درباره آن

مشتریان به بازاریابی های D2C که شامل تجربیات شخصی‌سازی‌شده باشد، پاسخ مثبت می‌دهند و بیشتر در مورد برندی که به این روش بازاریابی پایبند است، هیجان‌زده هستند و با آن درگیر می‌شوند. دانستن نام مشتری و استفاده از آن در ایمیل ها و خبرنامه ها شروع خوبی برای بازاریابی D2C است اما سطوح بالاتر آن، شامل ارائه خدمات تولید محتوا سفارشی شده در خصوص کالاها، خدمات، پیشنهادات و تعاملاتی است که مخصوص هر مشتری طراحی شده است.

“وقتی با همه به یک شکل صحبت می کنید، انگار با هیچ کس صحبت نمی کنید.”

مردیت هیل.

این نقل قول توضیح می‌دهد که چگونه بازاریابی عمومی و یکسان برای همه افراد بدون اینکه شخصی‌سازی با توجه به نیاز ها و خواسته ها و همچنین تجربیات هر مشتری از خرید در نظر گرفته شود، اصلا جذاب و الهام‌بخش نیست. در دنیایی که رقابت در بازاریابی D2C شخصی‌شده به اوج خود رسیده، مشتریان دیگر به تبلیغات و تعاملات عمومی که مخصوص آنها طراحی نشده باشد، علاقه ای نشان نمی دهند.

4.ترند اشتراک گذاری محصولات و خدمات با بازاریابی D2C

درآمد حاصل از عضویت و سابسکریپکشن مشتریان در کانال های بازاریابی مختلف از جمله یوتیوب، اینستاگرام و غیره در سال 2020 به 18.8 میلیارد دلار رسید و در سال آینده حتی بیشتر از این خواهد شد.

مزایای ترندهای بازاریابی D2C

در حال حاضر، تقریباً همه کسب و کارها یک کانال منحصر به فرد دارند که مشتریان را تشویق می کنند به آن بپیوندند یا در آن عضو شوند. اشتراک گذاری محصولات و خدمات با بازاریابی D2C در این کانال ها، روشی موثر برای ایجاد وفاداری مشتریان است. زمانیکه مشتریان به راحتی به محصولات انحصاری و شخصی شده خود بدون نیاز به جستجوهای زمانبر و وقت گیر دسترسی داشته باشند و بتوانند محصولات را بررسی کرده، نظر سایر خریداران را در خصوص آن ببینند و با هدیه‌ها و تخفیف‌های مختص اعضا، به خرید تشویق شوند، به برند شما علاقه‌مند می شوند.

5. تسریع در تکنولوژی Headless یکپارچه سازی D2C

به دلیل آزادی خلاقیت محدود، سیستم‌های تجارت الکترونیک سنتی که هر دو قسمت جلویی و پشتی را مدیریت می‌کنند، تجربیات کاربر را محدود می‌کنند. به همین دلیل، ما شاهد فناوری headless خواهیم بود. با فناوری headless، تیم‌های خلاق از لایه‌های نمایش جلویی مانند WordPress یا BloomReach استفاده می‌کنند تا تجربه کاربر، تعامل مصرف‌کننده و تبدیل‌ها را به حداکثر برسانند. در همان زمان، یک سیستم بک‌اند جداگانه، صورت‌حساب و پرداخت‌ها، پردازش داده‌ها، فرآیند پرداخت و سایر فرآیندها را مدیریت می‌کند. API ها برای پیوند دادن سیستم های فرانت اند و بک اند استفاده می شوند. پلتفرم‌های تجارت الکترونیک بدون سر، API و ابزارهایی را برای ایجاد یک تجربه برند یکپارچه در سراسر کانال‌ها ارائه می‌کنند.

دسترسی به محتوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *