تبلیغات یوتیوب از طریق گوگل ادز

تبلیغات یوتیوب از طریق گوگل ادز

استفاده از تبلیغات در یوتیوب برای برند شما، یک هنر و یک علم است. اینکه چه کسانی این آگهی را می بینند؟ کجا و چگونه آن را می بینند؟ مدیریت این موارد، از سوی خود شما ممکن است. در این مطلب در مورد اهمیت تبلیغات یوتیوب، و چگونگی اجرای تبلیغات گوگل ادز در یوتیوب توضیحاتی دقیق را ارائه خواهیم داد.

چرا تبلیغات یوتیوب

یوتیوب دومین وب سایت پرطرفدار در دنیاست و ماهیانه، 2 میلیارد بازدیدکننده دارد. اگر در اختصاص بودجه تبلیغاتی خود مردد هستید، باید بدانید که یوتیوب بزرگ ترین و قدرت مندترین قابلیت هدفگذاری را دارد.
اما اجازه دهید یک مسئله را روشن کنیم: تبلیغات در یوتیوب نیاز به کمی اطلاعات دارد، اطلاعاتی که دانستن آن برای شما بسیار ارزشمند خواهد بود.
پیش از اینکه در مورد تبلیغات گوگل ادز در یوتیوب حرف بزنیم باید کمی با فضای کار در یوتیوب آشنا شویم.

انواع تبلیغات یوتیوب

شاید توضیح اضافات باشد اما نوع تبلیغات در یوتیوب، شبیه گوگل است. چیزی را مورد جستجو قرار می دهید، و همراه با ویدئویی که یوتیوب برای شما پیدا می کند، آگهی تبلیغاتی هم به صورتی شبیه یکی از موارد چهارگانه زیر نمایش داده می شود:

1. تبلیغات ویدیوئی قابل رد کردن

این تبلیغات پیش و در جریان ویدئویی که کاربر تماشا می کند نمایش داده می شوند. ویژگی مشخص این تبلیغات آن است که کاربر می تواند بعد از 5 ثانیه که از پخش ویدئو گذشت آن را رد کند یا ادامه آن را تماشا کند.
به عنوان یک آگهی دهنده، شما صرفا در صورتی پرداختی خواهید داشت که کاربر تمام آگهی را تماشا کند و نه فقط آن 5 ثانیه را.

تبلیغات ویدیوئی قابل رد کردن یوتیوب

2. آگهی ویدیوئی غیر قابل رد کردن

مشخص شده است که 76% از کاربران در موقع مشاهده این دست تبلیغات در یوتیوب، آن ها را رد می کنند. به همین دلیل برخی از آگهی دهندگان ترجیح می دهند که آگهی تبلیغاتی پیش از نمایش ویدئو یا در حین آن، گزینه رد کردن نداشته باشد. به این ترتیب کاربر، الزام به دیدن ویدئو دارد و نمی تواند از آن فرار کند.

تبلیغات یوتیوب

3. تبلیغات مبتنی بر جستجو (discovery)

دو مورد بالا چیزی شبیه تبلیغات تلویزیونی بود. اما تبلیغات مبتنی بر جستجو، بیشتر شبیه تبلیغات در گوگل است.
وقتی که افراد چیزی را در یوتیوب مورد جستجو قرار می دهند، در کنار مواردی که یوتیوب نمایش می دهد، آگهی تبلیغاتی شما هم به کاربر پیشنهاد می شود.
تبلیغات دیسکاوری یتیوب

4. تبلیغات غیر- فیلمی

برای آگهی دهندگانی که بودجه تولید ویدئو ندارند یوتیوب این نوع تبلیغات را در نظر گرفته است. این نوع تبلیغات در سمت راست صفحه فیلمی که بعد از جستجو باز شده قرار دارد و به صورت تصویر و متن است و در کنار آن هم آدرس سایت قرار گرفته است.

تبلیغات غیر فیلمی یوتیوب

تبلیغات گوگل ادز در یوتیوب

اگر با گوگل ادز و امکان تبلیغات در این فضا آشنائی دارید، می دانید که چه سطحی از کاربران را مورد هدف قرار می دهد. تبلیغات در یوتیوب بواسطه گوگل ادز، امکان مدیریت مناسب تبلیغات یوتیوبی را برای شما فراهم می آورد. برای استفاده از فضای یوتیوب بواسطه گوگل ادز باید مسیر زیر را طی کنید:

1. کمپین خودتان را ایجاد کنید

به اکانت گوگل ادز خود وارد شوید و گزینه new campaign را انتخاب کنید.

ساخت کمپین جدید در گوگل ادز
الف). هدف کمپین خود را، بنا بر اهداف تجاری شرکت خودتان مشخص کنید:

  • فروش
  • هدایت کاربران
  • ترافیک وب سایت.
  • محصول و برند.
  • بالابردن آگهی و میزان دسترسی به برند.
  • یا ایجاد کمپین بدون هیچ هدف مشخص شده ای.

این مطلب را هم بخوانید: هزینه و تعرفه تبلیغات در گوگل Google Ads

ب). نوع کمپین خود را مشخص کنید. این شامل تمام اشکال گوگل ادز( از جمله نتایج جستجو، متن، خرید) می باشد، پس حتما از انتخاب گزینه video، یا بنابر موارد خاص، کمپین های discovery اطمینان حاصل کنید تا ویدئو شما به مخاطبین یوتیوب نمایش داده شود.

تبلیغات یوتیوب در گوگل
پ). چون به احتمال زیاد قصد استفاده از ویدئو در فضای یوتیوب را دارید، می توانید نوع زیرمجموعه کمپین ویدیوئی خود را هم مشخص کنید: مثلا مواردی چون آگهی تبلیغاتی قابل رد کردن که در بالا توضیح داده شد را در اینجا می توانید مشخص کنید.

تبلیغات در یوتیوب

2. پارامترهای کمپین خود را مشخص کنید.

الف). bid strategy خودتان را مشخص کنید (البته تا حد زیادی، نوع کمپین شما این مسئله را مشخص می سازد، اینکه چه استراتژی پرداختی خواهید داشت، پرداخت به ازای کلیک یا دیگر موارد؟)
ب). بودجه خود را به صورت روزانه، یا مجموع هزینه، مشخص کنید. همچنین تاریخ هایی که تبلیغ شما نمایش داده می شود را وارد کنید.
پ). مشخص کنید که تبلیغات شما در کجا نمایش داده می شود:

  • فقط به صورت discovery یا جستجو (یعنی به دنبال جستجو در یوتیوب از سوی کاربر).
  • کل یوتیوب (یعنی نتایج جستجو، و البته صفحات، ویدیوها، و صفحه اول کانال یوتیوب شما).

ت) زبان مخاطبین خود، و موقعیت مکانی آنها را مشخص کنید. می توانید کل جهان، یا یک کشور خاص را انتخاب کنید.

3. مخاطبین خود را هدفگذاری کنید.

اگر پرسونای خریداران (buyer persona) را مشخص نکرده اید، حتما آن را انجام بدهید. هر چه بیشتر مخاطبین هدف خود را بشناسید، بهتر می توانید آن ها را هدفگذاری کنید. ویژگی های جمعیتی شامل سن، جنیست و درآمد. علائق آنها که براساس لغات کلیدی و موضوعات مورد جستجو از سوی کاربران تعیین می شود.
در اینجا از گزینه ریمارکتینگ هم برای هدفگذاری افرادی که دیگر ویدئوهای شما را مورد بازدید قرار داده اند، یا به سایت شما ورود کرده اند می توانید استفاده کنید.

4. کمپین خود را اجرا کنید.

الف) لینک تبلیغاتی خود را وارد کنید و دکمه ایجاد کمپین (create campaign) را کلیک کنید تا کمپین شما آغاز به کار کند.
نتیجه گیری
یوتیوب فضایی با میزان بازدیدکننده بالاست که در ایران هم با وجود اعمال فیلتر محل استفاده دسته ای پرشمار از کاربران است. در این مطلب به صورتی خلاصه وار در مورد انواع تبلیغات در یوتیوب و نوع به کارگیری تبلیغات گوگل ادز در یوتیوب صحبت کردیم. اما برای هدفگذاری صحیح مخاطبین در یوتیوب، انتخاب های خلاقانه شما بسیار اهمیت دارد. مثلا نوع و حالت شروع ویدئو تبلیغاتی در جذب مخاطب و ترغیب کردن او به ادامه تماشا اهمیت حیاتی دارد. این ها و مواردی از این دست در تبلیغات در یوتیوب باید مود توجه قرار بگیرند.

دسترسی به محتوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *